Retail Assistant (Athlete) Temp Pt 8H - Dundrum

Retail Assistant (Athlete) Temp Pt 8H - Dundrum
Company:

Nike Deutschland Gmbh



Job Function:

Sales

Details of the offer

Word onderdeel van het NIKE, Inc. team
NIKE, Inc. doet meer dan alleen de beste atleten ter wereld uitrusten. Ons bedrijf is een plek om volledig tot ontplooiing te komen, grenzen af te breken en het onmogelijke mogelijk te maken. Wij zoeken naar mensen die kunnen groeien, denken, dromen en creëren. Kenmerkend voor onze cultuur is dat we diversiteit omarmen en voorstellingsvermogen belonen. Als merk zoeken we naar presteerders, leiders en visionairs. Bij NIKE, Inc. draait het om iedereen die vaardigheden en passie met zich meebrengt naar dit uitdagende en voortdurend veranderende spel.
Als je in de detailhandel werkt, ben je het gezicht van NIKE, Inc. Met hun oneindige focus op productkennis en klantenservice bieden de teams van Nike Retail klanten elke dag opnieuw een waardevolle ervaring. Van Shanghai tot San Francisco, elke winkel is een unieke ontmoetingsplaats voor een inspirerende community van sport- en stijlliefhebbers. Een carrière bij Nike Retail vraagt om creativiteit en ambitie, en biedt de kans om mee te groeien met een aantal van de beste atleten, teamgenoten en winkelpartners in de branche.
NikeDundrum is op zoek naar de volgende tijdelijke parttime (8 uur) Retail Assistant om ons team te versterken en wereldklasse service te bieden aan de consument:
Wat je meebrengt:Gebruik maken van je expertise in uitzonderlijke consumentenservice en productkennis om een premium merkervaring aan onze consumenten te bieden.Onze retail leads en floor managers (Coaches) ondersteunen bij het trainen van nieuwe medewerkers.Verschillende winkelafdelingen ondersteunen (bijv. kassa bedienen, inkomende en uitgaande goederen beheren, producten aanvullen op de winkelvloer, visuele displays bouwen) en geschikte producten aanbevelen om de verkoopdoelen te bereiken.Je kennis van digitale apparaten gebruiken om een band te creëren tussen online en offline verkoop of diensten in de winkel.Consumenten en nieuwe teamgenoten informeren over de NIKE-producten en -diensten.Je eigen kennis verbeteren via onze tools en trainingen om up-to-date te blijven en meer inzicht te krijgen in verkooptrends, NIKE-producten, -diensten en cultuur.Wat je krijgt:Een van de beste compensatie- en voordelenpakketten in de industrie.Kans op maandelijkse prestatiegebonden bonus.Een ondersteunend team dat Diversiteit, Gelijkheid & Inclusie waardeert.Een carrière bij een bedrijf dat vooroploopt in de sport- en mode-industrie.Generous online en in-store employee discounts en een gloednieuwe NIKE-outfit voor jou om te dragen met je teamgenoten op de verkoopvloer.Vereisten:Klantservice en/of retailervaring is een pré.Effectieve communicator, merkambassadeur en samenwerkende teamgenoot.Aangetoonde vaardigheid in het toepassen van productverkooptechnieken.Flexibel met planning en beschikbaar om retailuren te werken, wat dag-, avond-, weekend- en/of feestdagen kan omvatten, afhankelijk van de behoeften van de afdeling en de winkel.Beschikbaarheid:Parttime, 8 UUR PER WEEK.Je moet VOLLEDIG FLEXIBEL zijn.Beschikbaar tussen (07:00AM-11:00PM Ma-Vr & 08:00AM - 09:00PM Za & Zo).Solliciteer nu online (het wordt aanbevolen om je beschikbaarheid in je cv aan te geven!).
NIKE, Inc. is een groeiend bedrijf dat op zoek is naar teamleden om mee te groeien. Nike biedt een aantrekkelijk totaalbeloningspakket, een informele werkomgeving, een diverse en inclusieve cultuur, en een dynamische sfeer voor professionele ontwikkeling. Ongeacht de locatie of functie, deelt elke Nike-medewerker één galvaniserende missie: Inspiratie en innovatie brengen aan elke atleet* in de wereld.
NIKE, Inc. is toegewijd aan het aannemen van een divers personeelsbestand. Gekwalificeerde sollicitanten worden in overweging genomen zonder onderscheid naar ras, kleur, religie, geslacht, nationaliteit, leeftijd, seksuele geaardheid, genderidentiteit, genderexpressie, veteranenstatus of handicap.
*Verhuizing is momenteel niet beschikbaar voor deze vacature.

#J-18808-Ljbffr


Source: Jobleads

Job Function:

Requirements

Retail Assistant (Athlete) Temp Pt 8H - Dundrum
Company:

Nike Deutschland Gmbh



Job Function:

Sales

Sales Consultant

Are you interested in working for a dynamic and globally ambitious company that gives you the chance to work flexibly, contribute to our growth and have fun?...


From Groupe Tilly - County Dublin

Published a month ago

Senior Client Manager

At Sogeti, we believe the best is inside every one of us. Whether you are early in your career or at the top of your game, we'll encourage you to fulfill you...


From Sogeti Ireland - County Dublin

Published a month ago

Key Account Manager

Our client is an innovative and rapidly expanding beauty brand with an extensive portfolio encompassing a wide range of products. Their offerings are promine...


From Cpl Healthcare - County Dublin

Published a month ago

Membership Networks Executive

84 86 Baggot Street Lower, Dublin, D02 H720, Ireland Get directions to this location on Google Maps. Ibec, the group that represents Irish business, is invit...


From Irish Business And Employers Confederation - County Dublin

Published a month ago

Built at: 2024-09-21T14:24:19.701Z